Met regelmatig werk ik als pianist samen met diverse orkesten. U leest hieronder een aantal voorbeelden van orkesten met wie ik meerder malen heb opgetreden:

Marinierskapel van de Koninklijke Marine 

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is een van de 3 professionele harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De 53 muzikanten verzorgen de muziek bij staatsceremonies en militaire ceremonies. Vaak samen met de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek. Daarom wordt in binnen- en buitenland regelmatig om de Marinierskapel gevraagd.

Douane Harmonie Nederland

Als representatieve vertegenwoordiger van de Belastingdienst in haar geheel en de Douane in het bijzonder verzorgt de Douane Harmonie Nederland binnen de Belastingdienst diverse optredens, taptoes en is te zien bij grote evenementen. De Douane Harmonie verzorgt vaak de muziek rondom militair ceremonieel.

Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso”(KMKJWF) is een van de 3 professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De kapel verzorgt de muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden. Bij de concerten staat het muzikaal erfgoed hoog in het vaandel.

 

Ga naar pagina