Auditie- en Performance training

Als voorbereiding op een auditie en/of performance bieden wij workshops en trainingen, die zich richten op diverse aspecten van het auditie doen en/of tijdens het optreden.

Zowel tijdens de workshops als trainingen komt het daadwerkelijke auditie doen en optreden aan bod. Met behulp van een helder gestructureerd overzicht bieden we tools aan qua voorbereidingen, muzikale aspecten zoals interpretatie en zangtechniek, het wegnemen oftewel “ontgrendelen” van spanningen en blokkades.

De workshops zijn 3-urige sessies en de trainingen zijn een hele dag.

Tijdens de trainingen zullen we dieper en langer op meerdere aspecten in gaan. Uiteraard zijn er mogelijkheden om zowel na de workshops als trainingen privé lessen te nemen qua het omgaan met spanningen en blokkades, zangtechniek-lessen en interpretatielessen.

Kijk voor een overzicht van data en tijden op onze Planning.

Mocht je meer informatie willen over de workshops en trainingen of zou je als professional een bijdrage willen leveren aan de workshops, neem dan contact met mij op. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden en wellicht vinden we elkaar in een samenwerking.