Band/Combo begeleidingen

Sinds vele jaren wordt er met een begeleidingsband diverse koren en musicalverenigingen begeleidt. Er worden in overleg arrangementen gemaakt en met een aantal repetities en een generale worden de concerten, optredens begeleid.

NILGUN YERLI

Vanaf 2014 heb ik als vaste pianist samengewerkt met theatermaakster Nilgun Yerli.

Nilgun begon toen met haar eigen voorstelling, geheel in het Turks voor theaters in Turkije. Voor deze show werd er gewerkt aan nieuw materiaal, muziek, licht en decor. Ik had de leiding over de live band en in 2015 deden we een theater tour in Turkije. In 2016 hebben we een aantal vervolg optredens gedaan op internationale theaterfestivals in Ankara en Adana.

“Yerli Yersiz” was een theatervoorstelling met thema’s als verschillen tussen man/vrouw, geloof, emancipatie, angst, liefde, keuzes, respect, elkaar liefhebben en Adam & Eva. Ik ben er trots op om hierbij betrokken te zijn geweest als pianist, toetsenist, accordeonist, gitarist, percussionist (djembee) en zanger.

 

2015 Istanbul, Trabzon, Mardin, Malatya, Antep, Diyarbakir, Izmir, Kayseri, Ankara, Adana
2016 (feb) New York USA
2016 (april) Adana, Ankara Turkije​

CLINI CLOWNS NL

Tussen 2010-2014 ben ik intensief betrokken geweest bij producties van de Clini Clowns. Er waren voorstellingen op scholen en in een heuse circustent, het hele jaar door, door het hele land. Naast de scholentour hadden we ook circusvoorstellingen zoals “Zintuigenrijk” en “Circus Boemtata” met andere muzikanten, zangeressen, dansers, acrobaten, koorddansers en uiteraard vele clowns.