Portfolio

Aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag studeerde Arthur klassiek piano. Ook heeft Arthur docentenopleiding gevolgd en succesvol afgesloten. Na deze studies in Den Haag heeft Arthur de opleiding lichte muziek gevolgd aan de Schumann-Akademie in Utrecht. Door deze brede interesse heeft Arthur zich toegelegd op diverse muziekstijlen en zich verder ontwikkeld als een all-round pianist en begeleider van diverse solisten, vocalisten, musical groepen, koren en uiteenlopende vocale groepen.

​Als docent piano van tot 2013 ruim 10 jaar werkzaam geweest op het CKC te Zoetermeer. Daarnaast tot 2015 ruim 11 jaar als begeleider/docent aan de muziektheater afdeling van Codarts, het Conservatorium in Rotterdam.

Als vaste begeleider en 2e dirigent is Arthur verbonden aan het Jubilate mannenkoor uit Katwijk van ruim 185 zangers. Bij de Clini Clowns heeft Arthur tussen 2011 en 2015, 4 jaar aan prachtige mooie projecten kunnen meewerken.

2015/2016 heeft in het teken gestaan van een Tournee door Turkije met theatermaakster Nilgun Yerli.  Daarnaast zijn er vele optredens verzorgd, in theaterrestaurants, theatervoorstellingen op veel uiteenlopende (feestelijke) gelegenheden.

Arthur heeft als pianist, toetsenist of muzikaal leider meegewerkt aan meer dan 15 musicals waaronder bijv Rembrandt de musical, The Sound Of Music, Mamma Mia, The Lion King en momenteel in Anastasia.